E-ticaret sektöründe emek harcayanların en çok kullandığı kargo firması olan Aras Kargo, Aras kargo takip (kargom nerede) uygulaması ile kargosunu merak eden herkese kargonun anlık konum bilgilerini göndererek bilgi sağlamaktadır.

Aras kargo takip no sorgulama ekranı oldukça basit tasarlanmış olup tüm herkesin kolaylıkla kargo takip numarası girerek kargonuzun nerede, tahmini ne zaman ulaşacağı gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. Aras Kargo’nun bir başka karizmatik ve muhteşem özelliği ise; e-ticaret kargo takip ekranı göstererek internet yardımıyla alışveriş yapanlara büyük kolaylık sağlamaktadır.

E-ticaret Firma: E-ticaret İçin En İyİ Firma

Bu kargonun en büyük avantajı e-ticaret sahipleri ve müşterileri tarafından yoğun olarak kullanılmasıdır. E-ticaret seçeneğinin olması, farklı ulaştırma seçenekleri ile daha kısa vadede müşteriye kargonun teslimi ve uygun fiyat nedeniyle e-ticaret paketleri alanında rağbet görmektedir.

Pazar Araştırmas: Pazar Araştırması Nasıl Yapılır?

Aras Kargo Gönderi Takip

Firmanın ana sayfa ekranına girdiğinizde Aras kargo takip sistemi size şu bilgileri sunar:

  • Kargo takip: Buradan kargo takip numarası ile kargonuzun nerede olduğunu öğrenebilirsiniz. E-ticaret takip: E-ticaret sitelerinden yaptığınız alışverişteki kargo numarasını yazarak ve hangi siteden alışveriş yaptığınızı yazarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Eğer firmanın kargo numarasını bilmiyor, ya da kaybettiniz. Bunun için Aras Kargo takip no öğrenme ise 3 yöntem ile belirlenir;

  1. Kargoyu veren: Eğer kargoyu siz verdiyseniz kargo verme sırasında Aras bayi yetkisi size bunu söyleyecektir.
  2. Kargoyu alan: Eğer kargoyu alacaksanız kargoyu veren kişi sizin telefon numaranızı Aras kargo bayisi ile paylaşırsa size bir kod gelecektir. Lakin paylaşmazsa kargoyu gönderecek kişiden isteyerek Aras kargo takip numarası bilgisine erişebilirsiniz.
  3. E-ticaret: E-ticaret sitelerinde ‘kargo takip no’ diye sorgulanan yerdeki numara sizin Aras Kargo takip öğrenme numaranızdır.

E-ticaret Rehberi: E-ticaret Satış Teknikleri

Aras Kargo Takip Günaydın

Aras Kargo’nun başlatmış olduğu ve erken teslim edilmesi gereken, 20 kg/ds’yi geçmeyen ürünlerinizi bir sonraki gün saat 10.00’a kadar kargo alıcısına ulaştırmış oluyorlar. Kargo vericinin bunu bilmesi ve Aras bayi yetkilisine söylemesi gerekmektedir. Ayrıca, Aras Günaydın her il ya da ilçede bulunmayan bir özelliktir. Bunun için firma adresini ziyaret ederek, günaydın hizmetinin göndereceğiniz ilde var mı yok mu olduğunu görebilirsiniz. Aras Kargo takip günaydın hizmetindeki takip numaranızı giriş ekrandaki bölüme girmeniz yeterlidir.