Günümüzün vazgeçilmezleri haline gelen ve çoğumuzun yanına almadan çıkamadığı akıllı telefonlar başta olmak üzere tablet, bilgisayar ve buna benzer nice teknolojik cihazlarda yer alan tasarım ve kodlamanın bütününe mobil uygulama denir. Her cihazın mobil uygulaması farklılık gösterir. Örneğin IOS ve Android en bilindik iki mobil uygulama tabanıdır. Bu iki tabanı aynı cihazda kullanamazsınız. Örneğin IOS bazlı bir uygulamayı yalnızca IOS uyumlu olan cihazlarda kullanabilirsiniz. Bu da demek oluyor ki mac, iphone ve buna benzer Apple’a ait ürünlerde kullanabilirsiniz.

Eğer uygulamanız Android bazlı ise bunu da samsung, lg, htc veya casper gibi Android işlemcili ürünlerde kullanabilirsiniz. Mobil uygulama son zamanlarda oldukça popüler bir hale geldiğinden Türkiyenin çeşitli bölgelerinde bu iş ile uğraşan firmalar bulmak bir hayli kolaydır. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere diğer büyük ve küçük şehirler de de bu işle uğraşan firmalar bulunabilir. Bartın da bunlardan biridir.

Bartın Mobil Uygulama Fiyatları

 

Bartın da mobil uygulama işi ile uğraşan birçok firma bulunmaktadır. Bu firmaların detaylı bilgilerine internet üzerinden ulaşabilir ve bu bilgiler doğrultusunda ister gidip yerinde görüşebilir ister telefon ederek fiyat bilgisi edinebilirsiniz. Bazı firmaların internet sitesi de yer almaktadır ve online başvuru imkanı sunmaktadır bu sitelerden şartları ve hizmetleri okuyarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Firmaların size vereceği fiyat ne denli kapsamlı uygulamalar istediğiniz ve uygulamanın tasarımını da firma yapacak mı veya hali hazırda uygulama tasarlanmış mı gibi şartlar göz önüne alınarak belirlenmektedir. Size en uygun şartları sunan firma ile anlaşmanızı yapabilirsiniz.

Mobil Uygulama Bartın

 

Mobil uygulama günümüzde oldukça kullanılan bir uygulama çeşidi olduğundan ve oldukça geniş bir yelpazesi bulunduğundan çoğu kişi için vazgeçilmezler arasındadır. Bu uygulamalar ister kitap okumak için ister oyun oynamak için çeşitli amaçlar ile kullanılmaktadır. Bu uygulamalardan kazanç ta sağlanabilmektedir. Örneğin tasarladığınız uygulama bir oyun olsun ve oldukça çok indirilsin bu indirmeler sayesinde oyunu tasarlayan kişi oldukça iyi meblağlarda para kazanabilmektedir.