SEO stratejinizi oluşturalım

Yeni bir web sitesi açtınız ve SEO konusunda bilgi sahibi değil misiniz? O halde sizleri bu konuda bilgilendirmek ve aynı zamanda en doğru fikre ulaşmanızı sağlamak açısından birkaç farklı altın yöntemden bahsedelim. Amacınız siteniz ile Adsense üzerinden gelir kazanmaksa, doğru yolların izlenmesi çok büyük önem taşıyor. Nitekim siteye bir anda yükleme yapmak hiçbir zaman sizlere kazanç sağlamayacaktır. Bunun yerine doğru zamanda, doğru adımlar atarak çok daha yüksek bir gelir elde etme ve adım adım büyümeye gidebilirsiniz.

SEO Konusunda Değişilmez Kurallar!

  1. Web Tasarım SEO stratejisi oluştururken içerik konusuna apayrı ilgi göstermelisiniz. Anahtar kelime odaklı çalışmalar yapılmalı ve aynı zamanda günlük minimum 2 yazı girişi gerçekleştirilmelidir. Yazıların %100 SEO uyumlu olabilmesi için işinde profesyonel yazar kadroları ile çalışmanızı önermekteyiz.
  2. Sitenizin dönemsel olarak SEO çalışmalarını yapın. Eğer bu konuda bir fikir sahibi değilseniz, çeşitli webmaster forumlarında sunulan SEO paketlerini satın alabilirsiniz. Bu paketler ile normal tanıtım, forum tanıtım ve blog tanıtımlarınız düzenli olarak gerçekleştirilir.
  3. Yeniliğe açık olmalısınız! Google algoritması her an değişebiliyor. Bu sebeple mutlaka doğru yollar izlenmesi ve söz konusu adımların ihtiyaca yönelik olarak atılması çok mühimdir.
  4. Adsense konusunda aceleci davranmayın! Sitenizin 2-3 aylık oturma süreci olacaktır, bu süreci kendi avantajınıza çevirmelisiniz ki; ileri de Adsense gelirinizi her geçen ay daha fazla yükseltebilesiniz. Azami 100 yazıya ulaşmadan Adsense başvurusu yapmak, sizlerin Adsense’den ret almanıza sebep olur ve ileri ki günlerde onay alma işlemleriniz daha fazla pürüz taşır.
  5. SEO stratejisi oluştururken bir diğer önemli hizmet seçeneği ise Backlink çalışmaları… Kaliteli bir siteden alacağınız backlink paketi ile sizlerin hedef kelimelerde ilerlemesi kaçınılmazdır.

Neden SEO?

SEO stratejisi doğru belirlenmiş bir sitenin çıkış yakalaması kaçınılmazdır! Buna istinaden boş bir site oluşturup, sadece içerik girmek kesinlikle yeterli olmayacaktır. Önemi ve değeri öncelik aşamada SEO üzerine kurmalı ve SEO konusunda besleyici adımlar atarak, sitenizin ciddi çıkış yakalamasına da destekçi bir yol izlemelisiniz.